naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Denk mee over toerisme en recreatie in onze streek!

25 september ’17 (ma)
De toeristische troeven van Waarschoot, Zomergem en Lovendegem verdienen meer aandacht. Hier kun je niet alleen prachtig fietsen langs de Lieve of op het fietsnetwerk, ook wandelliefhebbers komen aan hun trekken langs de Oude Kale of via het wandelnetwerk.

Genieten van natuur, bossen en landschappen. Tot rust komen. Ondertussen geniet je van gezellige cafés en restaurants, van streekproducten, kapelletjes en ander erfgoed. En logeer je in een charmant logies.

Samen met jou wil VVV De Lieve verder dromen en richting geven aan de ontwikkeling van toerisme en recreatie. We richten daartoe een intergemeentelijke toeristische raad op. Die raad heeft een visie nodig en die mag jij mee bepalen. Op drie dinsdagavonden komen we samen, telkens in één van de gemeenten. Elke avond bespreken we een ander thema onder professionele begeleiding. Stap voor stap geven we richting aan de verdere toeristische ontwikkeling en daar hebben we jou voor nodig.

Ben je gebeten door toerisme en recreatie? Heb je wensen of dromen voor het gebied? Zie je toeristische mogelijkheden vanuit natuur, landschap, landbouw, erfgoed, horeca, handel of andere? Neem dan deel aan dit traject van drie avonden en zet dit gebied definitief op de toeristische kaart.

De drie avonden gaan door op:

17 oktober, 19u30, Raadzaal OCMW-gebouw, Kasteeldreef 72, Lovendegem

14 november, 19u30, Gemeenschapscentrum 't Schaapstuk, Luitenant Dobbelaerestraat 14c, Zomergem

12 december, 19u30, Cultureel Centrum, Nieuwstraat 8, Waarschoot 

Dit is een initiatief van VVV De Lieve in samenwerking met Toerisme Oost-Vlaanderen, Toerisme Meetjesland en Plattelandscentrum Meetjesland. Het kadert in het project 't liefken voor altijd dat wordt mogelijk gemaakt met steun van Leader Meetjesland.

MEER INFO
Toerisme Meetjesland
t 09 377 86 00
e info@toerismemeetjesland.be
w www.toerismemeetjesland.be/visie-vvvdelieve

Nieuwsoverzicht
VVV De Lieve

Openingsuren & contact

Communicatiedienst

adres
Dorp 19950 Waarschoot
Tel. tel.
09 250 59 02
Fax fax
09 250 59 55
e-mail
communicatie@waarschoot.be

Lees meer artikels over