naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Gemeente Waarschoot lanceert stijlvolle cadeaubonnen

25 april ’17 (di)
De Gemeente Waarschoot pakt stevig uit met de lancering van haar waardebonnen. De oude bonnen hadden slechts een beperkte invulling. Daar komt vanaf vandaag verandering in. Elke Waarschotenaar kan ze vanaf nu kopen om ze als cadeautje te geven.

Extra Cachet
De opdracht naar Sylvie Van de Walle van Anders Design uit Waarschoot was duidelijk: “ontwerp een waardebon die stijlvol en strak is in een handig formaat.” Een leuke verrassing: haalt men de bon uit haar etui dan komt plots “WAAR.DE” tevoorschijn.

Door de cadeaubonnen aan alle Waarschotenaren aan te bieden wil de gemeente lokale handelaren een hart onder de riem te steken. De bonnen zorgen ervoor dat de shoppers en smullers van Waarschoot in actie schieten en op die manier hun favoriete zaak een bezoekje brengen.

Hoe gaat alles in z’n werk?
We houden het voor de Waarschotenaar makkelijk. Wanneer een inwoner de bon komt kopen in de sporthal, bib of bij de dienst burgerzaken, dan krijgt hij of zij een pakketje mee dat niet veel groter is dan een bankkaart. Het geheel bestaat uit een zwart etui, de elegante verpakking van de bonnen, en de waardebonnen zelf. De bonnen zijn €10 of €25 waard en kunnen in veelvouden aangekocht worden. Elke bon is bovendien voorzien van enkele veiligheden waardoor zowel de gemeente als de handelaar de echtheid kan achterhalen.

 
Waar kan je de bon gebruiken?
De cadeaubonnen kunnen ingewisseld worden in de Waarschootse handelszaken, makkelijk te herkennen aan de sticker die je er ziet uithangen. Hangt er geen sticker? Spring even binnen en vraag ernaar.

Meer info
Je kan alles nog eens rustig nalezen op www.waarschoot.be/waarschootbon.

Nieuwsoverzicht
Waarschootbon_Fotomateriaal_35

Openingsuren & contact

Communicatiedienst

adres
Dorp 19950 Waarschoot
Tel. tel.
09 250 59 02
Fax fax
09 250 59 55
e-mail
communicatie@waarschoot.be

Lees meer artikels over