naar inhoud

Gemeente Waarschoot wint prijs Car Free Day Actie

17 februari ’17 (vr)
De gemeente Waarschoot wint vandaag een mobiliteitsbeleid op maat. Taxistop reikt deze prijs uit aan de mooiste Car Free Day actie van de Week van de Mobiliteit in 2016. Meer dan 220 werkgevers zetten toen hun duurzaam pendelende werknemers in de bloemetjes.

Met meer dan 200 zijn ze, de werkgevers die duurzaam pendelen jaarlijks in de kijker zetten op Car Free Day. Op deze actiedag voor bedrijven krijgen werkgevers de kans om hun inspanningen rond duurzame mobiliteit nog eens extra te promoten en om hun duurzaam pendelende werknemers te belonen. Een actie kan een gratis lunch of ontbijt zijn, maar evengoed een quiz of een bedrijvenestafette.

Werknemers van de gemeente Waarschoot kregen op Car Free Day elk een pakketje met een fluoriserend hesje en krinkelarmband, een appel, een smoothie, een gezonde havermoutreep en een quiz. Voor wie het verkeersveiligst naar het werk kwam was er een speciale prijs. In elk deelnemerspakket zat ook een rebus. Wie deze juist oploste, vond de locatie van de Car Free Day picknick. Ook voor wie eerst op die locatie aankwam en daar plaatsnam op de fiets, werd een speciale prijs voorzien.

Naast deze leuke cadeau’s en activiteiten voor het eigen personeel, vergat Waarschoot ook de andere werkgevers op haar grondgebied niet. Alle Waarschootse bedrijven, scholen en rusthuizen konden genieten van een gratis pakket voor elke Car Free Day deelnemer. Zo werden 164 pakketten geleverd bij verschillende bedrijven. 

Waarschoot wint met deze mooie actie een mobiliteitsbeleid op maat, uitgewerkt door de mobiliteitsconsultants van Traject. Zo kan de gemeente ook dit jaar werk maken van een sterk beleid rond duurzame mobiliteit.

Car Free Day vindt jaarlijks plaats dankzij de steun van de Vlaamse Overheid en van hoofdsponsor Eandis.

Nieuwsoverzicht
Waarschoot - Car Free Day

Openingsuren & contact

Grondgebiedzaken

adres
Dorp 19950 Waarschoot
Tel. tel.
09 250 59 15
Fax fax
09 250 59 55
e-mail
grondgebiedzaken@waarschoot.be