naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Waarschoot lanceert nieuwe winkeltassen

06 februari ’17 (ma)
We zagen de hesjes met het logo van het Waarschootse fietsactieplan de revue al passeren. In juni hebben de Waarschootse scholen en de school in Beke hesjes gekregen voor de leerlingen. Nu krijgt iedereen van Waarschoot de kans mee te stappen in ons verhaal.

Waarschoot gaat voor een veilige verkeerssituatie voor de fietsers en zwakke weggebruikers. Het is de bedoeling om een veilige fietsomgeving te creëren en ook alle inwoners zin te doen krijgen de fiets te nemen naar de winkel. Bovendien zorgt fietsen voor een kleinere ecologische voetafdruk: goed voor nu én de toekomst.

Om dat verhaal kracht bij te zetten lanceert de gemeente Waarschoot haar eigen winkeltas: die is lekker groot en erg handig om lokaal boodschappen te doen in Waarschoot. En dat willen we bereiken: mensen op straat krijgen richting Waarschootse winkels, te voet of met de fiets.

We starten met de nieuwe inwoners. Elke nieuwe inwoner van Waarschoot krijgt naar goede gewoonte een welkomstpakket aangeboden wanneer hij of zij een bezoekje brengt aan het gemeentehuis. Vanaf vandaag geven we dat welkomstpakket in onze eigen zakken.

De winkeltas is stijlvol ontworpen en handig zodat die niet zomaar in de kast blijft liggen. Je vindt er het logo van het fietsactieplan op terug en “ik winkel in Waarschoot”, een idee dat perfect past bij de korte afstand naar onze winkelkern.

Er volgen in de toekomst ook momenten waarbij we de zakken uitdelen aan onze inwoners, gelinkt aan acties en gemeentelijke initiatieven.

Nieuwsoverzicht
Fotoschoot_winkeltassen.JPG

Openingsuren & contact

Grondgebiedzaken

adres
Dorp 19950 Waarschoot
Tel. tel.
09 250 59 15
Fax fax
09 250 59 55
e-mail
grondgebiedzaken@waarschoot.be