naar inhoud

Online reservatiesysteem voor zalen en sportactiviteiten

06 januari ’16 (wo)
Met de lancering van de nieuwe gemeentelijke website en uitgebreid e-loket eind augustus 2015, zette het gemeentebestuur een eerste belangrijke stap in haar digitale dienstverlening.

Vanaf 6 januari 2016 gaan we echter nog een stap verder en starten we met een online reservatiesysteem voor de inschrijvingen voor sportactiviteiten en het reserveren van zalen van de sport-en-cultuurdienst. Vanaf dan kan je van thuis uit of gelijk welke computer online reserveren en inschrijven!

We leggen hieronder kort uit hoe alles in zijn werk zal gaan.

 

Reservatie van zalen in het sportcentrum, het cultureel centrum en feestzaal De Kring.

Voor wie: 

  • Het sportcentrum, waaronder zowel het sportcentrum indoor en outdoor als de gymzaal Patronagiestraat, kan gehuurd worden door verenigingen (al dan niet aangesloten bij een erkende gemeentelijke adviesraad), particulieren, scholen en organisaties van gehandicaptensport.
  • Het cultureel centrum kan gehuurd worden door verenigingen en particulieren voor socio-culturele activiteiten. Fuiven en privé-feesten (babyborrels, communiefeesten, …) zijn niet toegelaten.
  • De Kring kan enkel door verenigingen gehuurd worden (voor burgerlijke uitvaartplechtigheden enkel door de begrafenisondernemer).

Hoe:

  • Via het online reservatiesysteem
  • Je registreert je eerst als klant, waarna je een gebruikersaccount krijgt. Met deze account kan je de kalender van de gemeentelijke zalen consulteren: je kan er zien welke zaal op welk moment nog beschikbaar is en je kan de zaal ook onmiddellijk online reserveren.

 

Registreren en inschrijven voor activiteiten van de sportdienst

Voor wie:

Alle inwoners kunnen inschrijven voor de gemeentelijke sportactiviteiten.

Hoe:

  • Via het online reservatiesysteem
  • Vanaf 6 januari kan je er je familie registreren, waarna je een gebruikersaccount krijgt. Met deze account kan je het overzicht van de sportactiviteiten van de sportdienst (bvb sportkampen) consulteren. Op 18 januari starten dan effectief de inschrijvingen voor de sportkampen en kan je jouw familie voor de gewenste activiteit inschrijven.Interessant!: Je kan jouw familie reeds registreren vanaf 6 januari! Op deze manier win je tijd bij de effectieve inschrijvingen op 18 januari. 

 

Hulp nodig?

Uiteraard blijven onze diensten sport, cultuur en de vrijetijdsbalie steeds ter beschikking voor vragen, hulp en assistentie. Wanneer je niet over internet beschikt, kan je ook steeds terecht bij onze diensten ter plaatse. 

  • sportdienst, tel. 09 250 59 35, sportdienst@waarschoot.be
  • cultuurdienst, tel. 09 250 59 54, jeugd.cultuur@waarschoot.be
  • vrijetijdsbalie, tel. 09 250 59 35, zaalwachter@waarschoot.be

 

Nieuwsoverzicht

Openingsuren & contact

Vrijetijdsbalie

adres
Sportstraat 39950 Waarschoot
Tel. tel.
09 250 59 38
Fax fax
09 250 59 56
e-mail
zaalwachter@waarschoot.be

Lees meer artikels over