naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Werken Jagerpad in augustus

09 augustus ’18 (do)
Op 6 augustus e.k. startte aannemer n.v. De Vriese met onderhoudswerken aan het wegdek in het Jagerpad. De werken omvatten het affrezen, het lokaal herstel van greppels en kantstroken, het aanpassen van de rijwegdeksels en het gieten van een nieuwe toplaag.

De werken zullen in normale omstandigheden duren tot eind augustus maar kunnen door slechte weersomstandigheden of onverwachte zaken vertraging oplopen.

Gedurende de werken is de straat afgesloten voor doorgaand verkeer.  Er worden omleidingen voorzien, maar plaatselijk verkeer zal er kunnen rijden.  Het fietspad aan de kant van de pare huisnummers tussen H. Verriestlaan en Kapellestraat blijft toegankelijk.

Tijdens het affrezen van het bestaande wegdek en tijdens de eigenlijke aanleg van de asfalttoplaag zal de straat volledig ontoegankelijk zijn.  Pas wanneer het nieuwe asfaltwegdek voldoende afgekoeld is, wordt er terug verkeer toegelaten.

Er wordt gevraagd om het huisvuil, PMD en papier en karton aan de rand van de werfzone te plaatsen zodat de ophaling kan gegarandeerd worden.

Nieuwsoverzicht

Openingsuren & contact

Gemeentewerken

adres
Dorp 1/19950 Waarschoot
Tel. tel.
09 250 59 73
Fax fax
09 250 59 55
e-mail
gemeentewerken@waarschoot.be

Lees meer artikels over