naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Molenstraat deels éénrichtingsverkeer en werken overweg ‘t Hand

01 juni ’18 (vr)
Tussen 4 juni en 22 juni is er een gewijzigde verkeerssituatie in de Molenstraat en aan de spoorwegovergang op ’t Hand in Waarschoot.

In de Molenstraat geldt er van 4 tot 22 juni éénrichtingsverkeer tussen de Stationsstraat en de Kouterweg richting Sleidinge. In die zelfde periode is de spoorwegovergang in ’t Hand afgesloten voor alle verkeer behalve fietsers. Er worden omleidingen voorzien. 

Aanleg voet- en fietspad vanaf Molenstraat 1 tot 25

Van 4 tot 22 juni geldt éénrichtingsverkeer in de Molenstraat vanaf de Stationsstraat tot de Kouterweg in de richting van Sleidinge. Verkeer komende vanuit de richting ’t Hand wordt omgeleid langs de Kouterweg, Hovingen en Gastelstraat. Gedurende deze periode is verkeer van +3,5T toegelaten op de omleidingswegen. 

Onderhoudswerken aan overweg ’t Hand

Infrabel zal tussen 4 en 22 juni de overweg aan ’t Hand aanpakken en de oude houten balken vervangen door nieuwe duurzame materialen.

Er wordt een omleiding voorzien langs de Bosstraat, Oostmoer en Stationsstraat voor beide richtingen.  De Lijn zal langs de omleidingsroute alternatieve haltes aanbieden. Infrabel streeft ernaar om altijd 1 van de 2 fietsovergangen vrij te laten voor fietsers.

Nieuwsoverzicht

Openingsuren & contact

Gemeentewerken

adres
Dorp 1/19950 Waarschoot
Tel. tel.
09 250 59 73
Fax fax
09 250 59 55
e-mail
gemeentewerken@waarschoot.be